Přidat odpověď
Mám to trochu opačně ,partnera sice mám,snad věrného kdo ví,ale většinu našeho vztahu se hádáme,kvůli blbostem,je strašně výbušný a rozčílí se kvůli každé hovadině nebo se naštve a celý den semnou nemluví,mám chlapa strašně sobeckého,sebelitující ho se,líného a je toho mnohem víc ...Mám dvouletého syna,kterého anštěstí miluje,ale stejně mám občas pocit že mu v něčem překáží.On má "těžkou" práci(já jsem podnikatelka na mateřské)takže doma nic neudělá,neustále leží na gauči a sjíždí jeden program za druhým ,zvedne se až když má žízeň nebo musí do práce,s ničím nepomůže,nic se nemusí nic není potřeba,on je unavený a potřebuje spát a co já?Ráno vstávat na půl 7 každý den,vaření,úklid nákupy a práce až do noci,s dítětem ven,na plavání...když jdu spát vyčerpaná tak se urazí,že nic není.Já si odpočinu akorát když se vydám na dva dny k rodičům ale to je uražený že nejsme doma a nemluví semnou.Hodně se hádáme ,hezké dny kdy mám i pocit že ho mám ráda jsou tak 4 do měsíce,jenže kvůli synovi nejsem dost silná an to odejít takže oproti Vám by se mi nějaká ta milenka i hodila.Proč Vám to píši?Někdy bez chlapa je to lepší než s ním,buďte silné a určitě se na vás štěstí usměje a nadělí vám partnera na kterého se budete moci spolehnout,bude vás hýčkat a mít rád :) Má teta je samoživitelka dvou dětí,její muž zemřel když byla v 8měsíci těhotenství srazil ho opilí řidič,nevěděla jak dál,měla devítiletého syna a druhého na cestě,i tak to zvládla,kluci se mají moc dobře a ona si žije po svém.Držte se a nezoufejte miminko vám to vše vynahradí a to vím jsem toho příkladem:) Jeden chlap na mě řve a druhý mi dává tolik lásky co nemohu ani unést,když mi řekne maminko si moje holka ,ty jsi pincezna a nejkrásnější maminko miju tě tak zapomenete na všechny starosti a strasti :))
Předchozí