Gabi:
Mě přijde, že ON se zas tak nezměnil-
žili jste spolu jako svobodní, mohli se kdykoli jakkoli rozhodnout, cokoli podniknout- a jemu to tak vyhovovalo.
Vrátili jste se- a tys očekávala že se vezmete a pořídíte si rodinu- což JE změna toho, co bylo do té doby- a jemu se prostě nechtělo měnit něco, co mu do té doby mu to vyhovovalo-
omezovat se, nést za něco nebo někoho zodpovědnost.
FÓr není v tom, že jsi se mu při "promíjení" nevěry odcizila. Fór není ani v tom, že ti vůbec byl nevěrný.
Podstata problému podle mě je v tom, co tu psaly už holky- že prostě jsou mužští, kterým vyhovuje nic moc ve vztahu nedávat- a když se od nich něco chce- po narození dítěte (nebo při jeho plánovní) tak prostě utečou. Mám ve svém okolí několik holek, kterým se to stalo. A předem to odhadnout nejde (jen možná podle toho, že by se dotyčný staral o své babičky, děti svých sourozenců)...nevím.
Ale když si vezmeš za kým odešel a proč...nebylo to, že by ona byla lepší- bylo to proto, že po něm (zatím) nebude chtít žádnou změnu života, žádné přizpůsobení, omezování se, nic.
Ale jednu věc ti řeknu- ty holky, které mají mimčo, které chtěly- tak i když jsou bez toho chlapa, tak jsou spokojené. Uměla jsi žít s jedním člověkem-svým přítelem. Tvoje dítě ti bude dávat minimálně stejně lásky, jako on. A bude ti to stát za to!