Ahoj ráda přidám svou zkušenost a jelikož je trošku delší tak se rozepíšu. Dne 26.května jsem byla na kontole to jsem byla 38týden monitor nic moc ale doktorka říkala že mám přijít za půl hodky znovu. Když jsem tam dorazila sestřička mně připojila znovu na monitor a ten už byl ok. Ale tlak byl vyší a měla jsem nateklé nohy až po kolena a prsty u ruky a obličej to samý . A tak mně doktorka řekla že mně pošle do nemocnice na pozorování a když by se to nezlepšilo tak že porod vyvolají no naštěstí se to zlepšilo a já odešla 1 června domu stím že v pátek ke svý dr na kontrolu . JInak musím říct že jak jsem tam ležela přes víkend tak přišla strašně hodná sestřička a povídá mi že se moc omlouvá ale že čekají nápor z náchoda jestli by mi nevadilo kdybych se musela přestěhovat na gynekologii čili opatro víš a tak jsem řekla že nevadí a šla tam tam byli sestřička taky hodný nemohu si na ně stěžovat . No v pátek jsem kontrolu ještě stihla a doktorka povídá však mi se určitě ještě příští týden v uterý uvidíme . a naštěstí už jsem kontrolu netihla v neděli večer mně chytli bolesti ale ty jsem přečkala do druhýho dne do rána doma ve 3 ráno mně chytli bolesti po dvou minutách a ty jsem statečně rozcházela doma ale v 5 už to nešlo tak jsem jela do porodnice sestřička na příjmu super a že to bude brzo že porod je na spadnutí . No a taky že byl sice mi pan doktor musel píchnout vodu ale píchal ji když jsem měla kontrakci tak to bylo v pohodě . no a v 8:14 mi vykoukla na svět dcerka doktoři super porodní asistentky taky super dětský až na jednu super a sestry na šestinedělí super takže opravdu vřele doporučuji pokud bych měla rodit někdy znovu jako že bych chtěla dcerce pořídít ještě bratříčka tak určitě budu rodit v Trutnově
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.