| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj mě se osvědčila metoda, kterou popisuje Kirkland.
Zabralo mi to u staršího útulkového psa. Ale chce to opravdu vytrvalost, psa prostě umořit vytrvalým chozením tam a zpět. A přitom ho okázale ignorovat, prostě já si chodím a tebe se to netýká, dělej si co chceš. Pesan to po pár dnech chození vzdal, ale chodila jsem hodinu v kuse tam a zpátky, pak hoďku přestávka a zase hoďku chození, a takhle celý den, masakr, ale fungovalo to, a bylo to povzbudivé, protože zezačátku jen stál u dveří a nervoval kam jdu, a pak už jen ležel na pelechu a sledoval co dělám, no a pak už chrápal a bylo mu jedno že zase někam jdu, super pocit... druhý den už jsem prodlužovala intervaly, a po týdnu jsem byla asi na hodině kdy pesan byl v klidu, za 14 dnů už tři hoďky, a pak už to šlo....
Televizi jsem taky zkoušela, ale fungovalo to jen párkrát, pak to prokoukl...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.