| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Diano - přesně tak, tohle na mě 100% sedí.
A jak tady někdo píše o odpuštění - s tou představou jsem měla velký problém.
Psycholog mi hrozně pomohl, když mi nastínil, že tohle je nepochybně věc, která se odpustit nedá a není třeba se toho nějak nutit. Můžeme jít dál, aniž bychom někomu odpustili, že se zachoval jako děsnej debil. Člověk to nějak zpracuje, překlene to období, zvládne ho, ustojí....pro mě to byla taková rána, že nějaké odpouštění nepřicházelo do úvahy.
Jsou prostě věci, které odpouštět nemusíme.
To zjištění mi hodně pomohlo. Je to možná hra se slovama a vnitřně jsem mu po emocionální stránce třeba i odpustila, ale když jsem u toho slovíčkaření, tak na této rovině takové věci prostě neodpouštím. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.