Marcicek i ja mela zanet prsu. V osmi tydnech me holcicky. Antibiotika jsem chtela, ale tam kde ziju se na vsechno nedavaji. Byla jsem odeslana domu, ze mam odpocivat a pokud se to do tri dnu nezlepsi ze mam prijit.
Holt jsem mela cely den horecku ale pristi den jsem uz byla bez horecky jenom s malou zatvrdlinou. Ono si lecky telo poradi samo, bez homeopatik i antibiotik.
To ze veris ze ti pomohla homeopatika je tva vec, ale co kdyz si s tim telo poradilo samo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.