Přidat odpověď
Anii, takový povinný předmanželský seminář s koncovým testem a ten kdo neprojde, tak znova :o)), to by asi papír na partnerství dostal málokdo :o((. Jinak musím souhlasit s tím co tady popisujete, protože asi to všechny prožíváme stejně, pamatuji si jak jsem se kolikrát nemohla nadechnout, MUDra mi diagnostikovala psychosomatický astma a ještě se mi k tomu přidaly alergie. Já se po nějaký době svěřila svojí nejlepší kamarádce...no ona něco tušila, ale dneska toho lituji, protože ač jsme karádkami pořád, tak ona nedokáže moje chování pochopit a mě nebaví se pořád obhajovat, že jednám jak jednám. Prostě si tím neprošla a doufám, že ani neprojde. Mám teď takovou partu přátel, kteří si prošli podobným zážitkem, pravidelně se scházíme(dvakrát do roka) a je to fajn, dokonce si z toho dokážeme dělat srandu. Je to tak půl na půl, ti co to "ustáli" a ti co ne. Sranda je, že většina jsme z vodácký party ještě za svobodna.
Radím pokud to jde, tak někam vypadnout, mně se tenkrát vůbec nikam nechtělo a když jsem dostala pozvánku od staré party na retro večer (měli jsme přijít v oblečení, které jsme nosili na vodácké výlety (jsem ročník 70:o)), tak jsem to založila, ale nakonec jsem se přemohla a jela jsem a dodnes nelituju mě to hodně nakoplo a hodně pomohlo.
Předchozí