| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny šátkařky a prosím o radu. Mám pětiletou dceru, tu jsem nenosila vůbec (tedy ne v šátku) a ročního klučíka, kterého nosím asi od jeho 1 měsíce a nošení v šátku se nám oběma moc líbí. Včera jsme například takhle zdolali Broumovské stěny. Ale mám šátek neznačkový, vyrobený doma, jelikož když se malý narodil, dozvěděla jsem se o nošení v šátku, což se mi zalíbilo, ale nenapadlo mě, že existují různé značky. Viděla jsem v obchodě pouze Storchenwiege, prodavačka řekla, že jiný nemá. Ale stál 2000 Kč a nechtělo se mi tolik investovat. Pak jsem v jiném obchodě viděla šátek za 500, což bylo přijatelnější, ale jelikož na pohmat byl materiál velmi podobný, ne-li dokonce totožný s prostěradlem - vyrobili jsme dle rozměrů Storchenwiege šátek doma z prostěradel a nabatikovala jsem si ho. (Omlouvám se všem zkušeným šátkařkám, asi si říkáte, že jsem spadla z višně :-) ) Syn má 12 měsíců a ani ne 9 kg. Ale i když jsme to doteď vydrželi, nezdá se mi ten šátek úplně ideální, a jak jsem tak zabrousila do různých diskuzí, koukám, co je všechno za možnosti a také bych ráda dopřála svému broučkovi větší komfort.
Můj dotaz tedy zní: Do jakého věku jste dítě nosili? Má to ještě cenu kupovat dražší šátek? Schovám si ho na případné další mimi, které doufám bude, ale je v tom značkovém a neznačkovém skutečně takový rozdíl, který stojí za to?
Děkuji všem!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.