| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My máme peršanku ... ale jen jako mazlíka - je bez papírů. Její matka měla papíry, otec ne, ale peršan to byl. Je nádherná, stála asi 1500 a je naprostý úžasný člen rodiny. Je nutné počítat s tím, že doma budou všude chlupy!!!! To prostě budou i od normální (ty budou krátké a pichlavé) od pešanky jsou dlouhé ale jemné ~:-D ... Jestli kocour nebo kočka se vážně nedá říct - ale kastraci se opravdu asi nevyhnete. Já byla docela odpůrce, kupovala jsem kočku ... nicméně v roce měla asi kilo a jen řvala a řvala, válela se pod nohama jak slyšela mužský hlas, nejedla nepila ... byla to katastrofa. Pořád se mrouskala a už i sousedi říkali, co té kočce děláme že tak naříká. Ona fakt stála u dveří a řvala. Pak jsem se rozhodla - dala ji vykastrovat a stala se z ní naprosto pohodová kočka ~R^~R^

Bez problémů vydrží dobu kdy je člověk v práci - netrápí ji to tak jako psa ... na dovolenou jezdí s námi. Od malička je 100% čistotná! Jednou se vyčůrala na koberec jak jsem ji donesli - dali jsem ji do záchůdku a od té doby by nic doma neudělala. Nic nám nikdy nezničila - má svůj "strom - škrabadlo" Až na ty chlupy je opravdu dokonalá. A ty chlupy k ní prostě patří. Od mala je zvyklá na postrojek, takže chodí na vodítku - proto s námi jezdí na dovolenou, na chalupu ... prostě všude. O těch perksých kočkách se to říká že to jsou trochu "kočkopsi" ale spíš je to na dané kočce než na plemenu. Někdy i obyčejný mourek může být naproto super. My si teda pořídili i psa ..takže na vodítku na dovči vodíme oba. Už jsem tady tu fotku kdysi dávala ale dovolím si ještě jednou :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.