| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já jsem začínala jako ty - kopila jsem si ten neznačkový za 500 ala prostěradlo. Ale počítala jsem s tím, že jestli se mi nošení osvědčí, koupím si lepší šátek. A teda musím říct, že rozdíl byl neuvěřitelný. Váhu, kterou má tvůj syn v roce, měl kluk v půlroce a v tom za 500 bylo nošení už strašný. Koupila jsem si storcha 4,1 Vicky a bylo to nebe a dudy.
Naposledy jsem ho nesla v šátku ve 2,5 letech z jednoho výletu, kde nějak usnul. V ergu ho nesu ještě někdy i dneska, ale je to jen na krátkou vzdálenost a výjimečně (třeba při nemoci, nebo pozdním návratu od někud apod) - má 4 roky a 20 kg.

Koupit kvalitní šátek se mi rozhodně vyplatilo - teda mým zádům. Po prvním porodu se mi zhroutila páteř a na neurologii mi zakázali nosit dítě na rukách, směla jsem pouze v šátku, aby se váha rozložila. Kdybych šátek neměla, skončila bych ve špitálu asi velmi brzy, takto mi šátek jednak ulehčil váhu dítěte (kluk měl 4,1 po návratu z porodnice) a druhak mi zároveň zpevnil záda a nutil mě chodit rovně. U druhého dítěte jsem na mimičkona používala elastický šátek, od půl roku zase storcha a ergo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.