Děkuji za odpověd. Na internetu jsem většinou krátce, nečetla jsem ani všechny přispěvky, i nyní ne všemu z Vašeho příspěvku rozumím. mám otázku: Neudělá Bulovka pro své dobré jméno víc, když se místo podávání žaloby (zřejmě) na nějakého pisálka, nesoustředí na své chyby- problémová paní u jídla apod. To mají lidé z Prahy skutečně jezdit do Vrchlabí, tam jsou inteligentní milí lidé. Nikde jsem se nedočetla, že by někdo z Vrchlabí požadoval věci z nočních stolku vsypat dovnitř, zatímco o CAPU to čtu opakovaně, až tomu že tam lékaři takový nesmysl chtějí věřím (není to pravda?- jedna paní povídala?). Když se já naprostý abstinet setkám s lékařem který je v pracovní době cítit pivem, vidím ve zprávách jaké problémy s alkoholem má např. poslanec lékař ... dělám si úsudek. Netvrdím, že co lékař to alkoholik, ale také že pracovník Blesku je automaticky nedůvěryhodný. Vidím spíš konkrétního člověka, jehož žana má invalidní důchod a jedno z jejich dětí se narodilo s postižením. Blesk jsem si ještě nikdy nekoupila
Předchozí