Rodila jsem ve vítkovicích v září 2008 a co se UM týká tak jsem byla hrube nespokojena! 4. den malá dostala žloutenku a musela pod lampu-vyžádala jsem si at mi jí nosí v noci na kojení-slíbili že ano a tak jsem tři hodiny trpěla s nalitýma prsama,neodstříkávala a čekala až mi ji přinesou a nic. Když už jsem to nemohla vydržet a šla na ně zazvonit tak mi řekli že ji dokrmili UM že měla hlad. Bez mého svolení a dokonce bez mého vědomí!!! To mě hodně naštvalo! Ale jinak porodní sály i přístup PA skvělý.V březnu čekáme druhé miminko a s největší pravděpodobností půjdu rodit zase tam, jen už si pohlídám to krmení a budu razantnější!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.