| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nakonec jsem si koupila ledvinku-6litrů. Po stranách jsou úchyty na pití(na jednu stranu dám pití pro malou, na druhou pro mě)...Proto jsem nekoupila colemana, má jen jeden úchyt na pití.
Dovnitř se mi vlezou plíny, vlhčené ubrousky, peněženka, mobil, klíče, konzervy s jídlem, lžička, lehčí mikča pro malou a pro mě, pláštěnka, vodítko...no a ještě tam mám rezervu. Nahoru se dá na ledvinku stočit třeba bunda(uchytí se popruhem).Ledvinka má spoustu kapsiček a různých "fičur". Už jsem s ní byla na tůře...dítě jsem měla uvázané na zádech, ledvinku pod ním, a parádně seděla...lahve s pitím vůbec natlačily, byly situované úplně mimo(na bocích).
A stála mě 450Kč...s nějakými drahými ergobatohy a ledvinkami za 2 litry, ať se jdou ti zalatokopové bodnout ~;)

Je to tato: http://www.bagmaster.cz/katalog/sportovni-batohy/ledvinka-au-2491

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.