Já jsem taky neměla žádné příznaky. Vzheldem k tomu že jsem čekala dvojčata a byla jsem už 39 týden tak už jsem byla v nemocnici, ale večer chodil doktor na vizitu a v sedm večer mi tvrdil že já rodit rozhodně ten den nebudu. Půl hodiny na to mi praskla voda, když jsem to šla oznámit sestře, tak mi to samozřejmě moc nevěřila, dvojky byly venku za dvě hodiny, nestihli mi dát ani klystýr, šly císařem ale jenom pod epidurálem ale málem jsem porodila normálně. Bylo to šíleně rychlý.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.