Ja jsem o tehle metode jeste necetla, ale delala jsem to tak podle vlastniho instinktu. Mala byla velice hodne dite, ale kdyz jednou do tydne dostala zachvat, tak stal opravdu zato. Vetsinou to bylo v utery, kdy si na me pravdepodobne vyradila jeji vztek z predchoziho dne. Chodila totiz vzdy v pondeli do jeslich a nelibilo se ji tam. Kdyz dostala rapla, vzala jsem ji do naruci a tam se vyplakala a potom to bylo zase moje usmevave slunicko. Takze u nas to nebylo caste, ale ucine
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.