| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

holky dík za rady.

Já právě mám docela pomoc rodiny - manžel pomáhá s dětma ikdyž aby je vzal denně ven odpoledne když přijde z práce to ne (jezdí domů taky dost unavený), babička funguje - hlídá tak 2x týdne odpoledne a někdy jen jednoho.
Starší kluk je dost nemocný, pořád lítáme po doktorech, kluci mají 3 a 1,5r a dost se doma mydlí ...

Asi máte pravdu, že jsem unavená, máme doma dost binec a nedaří se mi to zvládnout jak bych chtěla (nemyslím špinavo ale přeplnost věcma).

A nějaké ty finanční potíže máme taky ikdyž ne aktuálně spíše výhledově. Budeme muset začít šetřit.

Odjet sama na 2-3 dny bych moc chtěla- to je bezva nápad ale když nemám s kým nevím, zda je to nejlepší nápad (abych nebyla z toho ještě víc rozhozená kdybych jela sama). Dříve jsem chodila 2x týdně cvičit, ale přes léto jsem tomu moc nedala ... Asi to už potřebuju moc a moc.

a moc vám děkuju za povzbuzení, máte dobré nápady a taky postřehy čím to může být. Dík ~s~~s~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.