Ahojte holky. Jsem na těchto stránkách jenom pár dní. My se s manželem pokoušíme o mimi 2 roky. Zjistili, že manžel má hodně málo spermií (20%). Odporučili nás na umělé, ale tento rok na to určitě nepůjdem. Stále mám naději, že se to povede přirozeně a proto zkouším co se dá. Zaujala mě prstíková metoda. Zkoušela jsem to, ale mám jeden problém. Nemůžu nahmatat čípek. Můžete mi, prosím, někdo napsat, kde se nachází, jak ho poznám...? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.