me fascinuje, ze kdyz se neco podelava, tak potom je doktor a spital dobry. holt, hochu, vyliz si, co jiny podelal, nebo nedostatecne osetril, pred Tebou. a jestli to nezvladnes na jednicku, tak pak se, hochu, tes. protoze to budes Ty, kdo si to odskace...
Proc to nakonec zenete do spitalu, kdyz si primarne myslite, ze to PA sama muze 100% zvladnout?
Ja bydlim pesky 15 minut od Podoli i od Apolinare, autem v noci zhruba 5 minut na obe strany. Porod se mi rozbehl tak rychle, ze me manzel ani pomalu nestacil nalozit do auta. Dceru jsem povila za 78 minut od prvni (PRVNI!!!) kontrakce. a to jsem prvorodicka, relativne stara - 30, a dcera mela 4340g a 55 cm. A... magistrala stala, Albertov byl ucpany. takze manzel se s klaksonem propletal mezi chodci na chodniku a rval na vsechny strany, jen aby dojel. za 15minut pote, co jsem vstoupila do budovy porodnice, jsem Terezku vyklopila. bylo to 40minut potom, co jsme vyrazili... chtela bych videt, co byste, kdyz by byly komplikace, tech 30 minut v aute, visici v doprave, mile lepevedky, delaly. protoze ja jela bez komplikaci. ale strach, ze se neco podela, ze skacou ozvy, ze je pupecnik, kde nema byt, ze..., ze..., ze..., jsem si skoro kalela do kalhot. jen aby moje holcicka ve zdravi prezila. a prala jsem si, at me treba rozkrajeji, jen at ona je je v pohode.
nemohu si pomoci, zustanete v mych ocich nezodpovedne a neinformovane.
jana
Předchozí