| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A pije z flašky jedině s dudlíkem nebo i s pítkem? Synovi je mu 2,5 roku, UM nikdy neměl v puse, do cca 2 let jsem kojila 3x denně, teď jednou a někdy ani to ne, pije obyčejné mléko, pokud možno čerstvé, když (docela často) není tak i trvanlivé. Do flašky jsem začala dávat mlíko před pár týdny, běhání po bytě s hrnkem mléka mě poněkud znervózňovalo, ono se to málokdy obešlo bez následků ~:( Prcek stejně ze savičky nikdy pít neuměl, a třeba neteř vím, že měla UM z flašky s pítkem nejmíň do 4 let. Takže jestli něco odbourávat, tak jedině ten dudlík, flašku jako takovou bych neřešila. A jen zkoušet občas nabídnout i z hrnku, já si třeba k snídani dávám mléko běžně a často i k večeři, takže pro kluka je to prostě normální. Spousta lidí se diví, že jejich školkové děcko nechce jíst mléčné výrobky, děsně ho přesvědčují, jak to nutně potřebuje, ale sami nic takového do pusy nevezmou ~d~ Jít příkladem je jeden z nejspolehlivějších způsobů, jak (ne)dosáhnout kýženého cíle ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.