| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nepustím tě, dokud se nesmíříme

Když o tom čte někdo, kdo nezažil, zní to asi hrozně. S mou dcerou jsme to museli řešit také vodou. Je hrozné se dívat na své dítě, které modrá, dusí se a má vyděšené oči. Dítě už se nedokáže vrátit. Pokud včas nanastal nějaký šok, už se to nedalo vrátit. Zmodrala, přestala dýchat a upadla do bezvědomí. Jen jsem kontrolovala, zda jí nezapadl jazyk. Pak se pomalu vrátila a byla tak unavená, že ani nemohla chodit. Když se to stalo poprvé, nevěděla jsem, co se děje ani co mám dělat. Bála jsem se, že mi umře.
Ještě teď cítím tu hrůzu. Lékař mi sám řekl, že v ten správný okamžik jí mám chrstnout do obličeje vodu. Venku to bylo horší, ale navrhl facku. Zní to hrozně, ale pokud dostala při příchodu záchvatu facku, nastartovalo ji to zpátky. Nebylo to pro mě jednoduché, fackovat svou dceru na ulici a vědět, že pokud to neudělám, riskuji zapadnutí jazyka. Několikrát mě napadly hlavně starostlivé babičky. Jednou venku jsem nevystihla ten správný okamžik a záchvat proběhl. Seděla jsem s dcerou v bezvědomí v náručí na chodníku, brečela a čekala na sanitu a při tom si vyslechla od přihlížejících, jaká že jsem to hrozná matka, které by se dítě mělo vzít. Jsem ráda, že už je to za mnou, ale od té doby nikoho nesoudím, protože nikdy nemůžu vědět, jaká je přesná situace.
Takže Vy, co odsuzujete sprchu u vzteklého dítěte, pozor na to. Není vztek jako vztek.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.