Ked Ti na OVU teste svietili dva prúžky, tak to znamenalo vzostup "luteinizacneho hormonu", co je predzvestou blížiacej sa OVU. Ale určite to neznamená, že OVU musela prebehnút na 100%, znamená to, že telo sa na OVU pripravuje a zhruba do dvoch dní by malo ovulovat. Ale kedže OVU ovplyvnuje rada faktorov (cestovanie, stres (aj pozitívny, nielen negatívny), zmena životného rytmu, možeš sa horšie vyspat atd.), tak sa može stat, že nakoniec sa OVU posunie, alebo i nie je. Preto je ideálne to kombinovat všetko - teploty, sledovanie cervikálneho hlienu a stavu čípku. Može sa kludne stat, že sa "tulíte" aj počas ovulácie a nemusíš byt automaticky hned tehotná. Musíte proste skúšat dalej. Viem, o čom hovorím, ja som zdravotne v pohode, ovulujem a tak, manžel má spermiogram výborný a napriek tomu sa pozri na moj nick, odkedy som snažilka. Tak hlavu hore, to chce hlavne klud a mne pomohla svojeho času aj rada jednej snažilky, že MS nemám brat ako tragédiu, ale ako novú šancu. Ked je MS, je šanca na dalšiu OVU a na skúšanie mimi:-)))) Držím palce.
Předchozí