| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nepustím tě, dokud se nesmíříme

Musím dát Ivě zapravdu. Tohle žádný rodič neudělá pro nic za nic a není z toho sám nadšený. Já osobně jsem tuto metodu uplatnila 2x, vždy tomu předcházel "hysterák" ze kterého pomalu tuhla krev v žilách. Dítě je v tu chvíli opravdu mimo a když se zalyká tak, že pomalu nemůže dýchat a to se střídá s tím, že se dáví a vypadá to,že bude zvracet!?!?
Na tento čin se rodič nijak nepřipravuje a nepředstavujte si to jako když chystáte dítě večer na koupání. Studená sprcha v takovouhle chvíli, to není trest, to je jen způsob, jak z toho dítě co nejrychleji dostat.
Takže já jsem dceru prostě drapla a tak jak byla, oblečená a v bačkorách jsem jí postavila do vany a téměř v okamžiku (možná jen 3-4 vteřiny)kdy na ní začala stříkat studená voda bylo po všem. Ještě párkrát vzlykla, já na ní začala normálně klidně mluvit, že se musí rychle svléknout, aby nenastydla, o tom, co se stalo jsme vůbec nemluvily, dcera si začala klidně hrát o to co bylo předtím, jako by se vůbec nestalo. A takhle nějak to myslím probíhá nebo probíhalo všude. Rozhodně si to nepředstavujte tak, že si vzteklý rodič vybije svůj vztek na dítě tím, že ho nechá 1/4 hodiny pod ledovou sprchou! Samozřejmě, že do té chvíle, než jsem to udělala jsem i já hrdě hlásla světu, že tohle já bych teda nikdy ....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.