| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nepustím tě, dokud se nesmíříme

My jsme zkoušeli oboje, každé v úplně odlišné situaci. Myslím si, že jak pevné objetí, tak sprcha by se měly používat tak říkajíc "jak šafránu" ve výjimečných situacích. Já použila jednou tu vanu, když bylo dítě tak vzteklý, že se úplně klepalo a jak už jste tu některé popisovaly, ten vztek se stupňoval tak, že to prostě nešlo zastavit - už na nic nereagoval. Měla jsem zrovna ve vaně napuštěnou vodu s namočeným prádlem, tak jsem ho vzala a šoupla tam. Za chvilinku už to zas bylo moje zlatíčko. Naštěstí se takový záchvat už neopakoval, takže za těch téměř 10 let, co je na světě, už jsme do vody neházeli:)
A to objetí bylo v situaci, kdy jsme si nevěděli rady, ale nebyl to akutní záchvat vzteku. Dítěti jsme vysvětlili, že ho máme rádi, ale že v něm jsou čertíčci, které musíme vyhnat a že ti čertíci nesnesou, když má někdo to dítě rád a objímá ho. Byl to tuhý boj, ale nevzdali jsme to, malý se dokonce počůral, ale bylo nám řečeno, že se hlavně nesmí přestat, dokud se neuklidní, že pak je to ještě horší, takže jsme vydrželi a skutečně asi po půl hodině se uklidnil a situace se výrazně zlepšila a to nejen chvilkově, ale v dlouhodobém horizontu. Taky jsme to praktikovali jen jednou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.