| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,

no to teda nestíhám kroutit hlavou?!~d~

Já jsem teda koupila klukovi jedny bat´ovky a spokojená jsem nebyla. Naprosto příšerně tlusté a kulaté tkaničky, co se neustále rozvazovaly, zpravidla mají dětičky tlusté prstíky a ty boty byly na výšku tak úzké a uvnitř samý šev. Navenek krásné, ale funkčnost 00prd. Ale to byl počin ze zoufalství, páč jsem byla na pár týdnu u našich a zjistila, že malému narostla noha a bat´a je v mém rodném městě, krom vietnamcu, jediná obuv. Zmýlila jsem se tak naposledy a od té doby bych jinam než tady u nás na Slovensku pro boty nešla.

Kupujeme slovenskou výrobu: TRIPOS v.o.s. a Protetika. Boty jedny krásnější než druhé, už když se člověk podívá dovnitř, tak mu není třeba žádných žiraf, vložka se dá krásně vindat, že člověk muže dobře zkontrolovat velikost nohy, většinou mají i pogumované špičky, pro takové ratolesti jako mám já, je to super, že se botička nezničí jen tak, i když už zdatně jezdíme na odrážedlu. Prostě krásný pevný boty pro jakoukoliv sézónu. Škoda jen ,že jsem je v čechách nikde neviděla. Ale už jsem je tu párkrát propagovala, tak možná do nich brzy nějaká maminka realizující svuj vlastní obchudek s dětskýma věcičkama zajede. Zkuste třeba webovky. Ale ze zkušenosti vím, že internetový obchod na Slovensku je jedna velká bída. ALe s těmato značkama jsem to ještě nezkoušela~;), tak bych je nerada podcenila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.