| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Ústav pro péči o matku a dítě

Porodila jsem 10.9. v Podolí dceru (nakonec císařem) a musím konstatovat, že s přístupem většiny osazenstva jsem byla spokojená. Ležela jsem jeden den i na oddělení rizikového těhotenství (porod vyvolávali) a pak na JIP a na pooperačním.
Všude byli vstřícní, na odd. šestinedělí se maximálně snažili skřítky rozkojit (obzvlášť osobně to brala jedna straší dětská sestřička, které tímto děkuju. Nejen, že malá skvěle saje, ale došlo mi, že mimina nejsou tak křehká, jak se zdají. :)
No, celkem vzato, řekla bych, že UPMD je volbou pro ty, kdož mají rádi Vyšehrad, Vltavu, starosvětskou atmosféru (ten barák je i po těch úpravách pořád krásnej) a čekají přiměřeně přátelský, i když nijak avantgardní, přístup. Já za sebe můžu říct, že jsem neměla pocit, že nemám do věcí co mluvit, naopak.

No a pokud jde o anestezi při císařském řez, epidurál mi připadá jako dobrá volba, člověk má alespoň nějaký "porodní" zážitek. (Kontrakce po dvou minutách jsou sice taky porodním zážitkem, ale císařský řez v přímém přenosu jasně vede.) Navíc si můžete přehrát "KillBillovskou" scénu s rozhýbáváním palců :)))

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.