| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

také už máme doma nadšeného školáka. :-) První týden zatím v pohodě, tak doufám, že ho to nadšení nepřejde příliš brzy. Já jsem z toho mírně na nervy, ale už si zvykám. Ale řeknu vám, že vyzvedávat děti každého jinde, je docela na budku :-) že chodili spolu do školky jsem evidentně neoceňovala dostatečně. Celá rodina jsme mírně v šoku z ranního rituálu, bude chvilku trvat, než si zvykneme, že musíme vstávat (děti) a že se musíme do školy dostat ideálně v 7.40-7.45 hod :-) Makáme na time managementu a zatím jsou to každé ráno docela stresy...

A tady náš školák první den :-)

a tady jde vidět, jak paní učitelku "žere" :-)

Jinak my máme zatím z kroužků jen plavání. Lukášek letos konečně bude chodit do bazénu, co máme vedle baráku, tak jsem šťastná jak blecha. Vozit ho přes půl Brna byl docela opruz. Kačka se k němu snad přidá příští rok. Zatím nemůže, poněvadž je prcek.

Lukes teď děsně chce chodit do fotbalu, tak ho asi zapíšeme a budu doufat, že nebude mít problémy s dýcháním. Taky chce chodit do keramiky, ale to teda nevím nevím, jestli ho bude bavit. Na ty rukodělné práce tedy vážně není... Spíš jsem uvažovala o hudebce, docela se mu zalíbilo hrát na klavír :-)

Myslím, že to Sandra zvládne, pokud ji plavání i ty ostatní kroužky opravdu baví. Je pravda, že žádný volný čas mít prakticky nebude, takže možná časem začne sama protestovat. Asi bych se toho taky bála, ale tak uvidíte. Můžete to zkusit, zda se dá zvládat a pak teprve případně nějak řešit.

Na to, že jsem půl roku nepřispívala, tak jsem se nějak rozepsala :-) Tak taky napište, co je nového u vás. A když budete mít cestu do Brna, dejte vědět!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.