Jdu s prosíkem. Dostala jsem v práci úkol v šibeničním termínu (do úterý) úplně mimo můj obor. Mám udělat analýzu nezaměstnanosti Ústeckého kraje a města Ústí nad Labem. Informace jsem si celkem sehnala (MPSV,ČSÚ), ale nemám jasno v tom, jak by to mělo vypadat. Házím tam nějaké grafy, ale mám problém s interpretací, popis grafu, co tam psát dál? Má se např. srovnávat situace současná s minulými lety? Kdyby tu byl někdo se zkušeností pomohlo by mi to, stačí třeba nějaký nápad abych se chytila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.