| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nepustím tě, dokud se nesmíříme

Manzel teda taky na ctyrletou dcerku sprchu parkrat(to znamena doslovne, asi dvakrat, nebo trikrat, kdyz uz jsme opravdu nevedeli, jak ji treba primet, aby se oblekla...) pouzil, ne ze by modrala, ale mlatit dite se nam nechce. Vodu nedaval ledovou, ale studenou. Pro dite je to asi hrozne, ale voda vam neublizi tolik, jako ruka rodice. Si myslim. Ja jsem ale postupne prisla na to, ze je lepsi ji zavrit do toho pokoje, ale byt tam s ni. Vysvetlit, ze to se opravdu nedela a pockat az to pochopi. Nenechat moznost odejit. Nakonec mi vzdycky skoncila v naruci, kde jsme se usmirily a ja ji vysvetlila, ze ji mam moc rada, ale nektere veci jsou v jejim chovani opravdu neprijatelne. Prislo mi to lepsi, nez ji do toho naruci chytit hned. To jsem taky jednou pouzila, ale to je samozrejme narocnejsi. Zvlast kdyz vedle mate jeste druhe, male dite, ktere treba muze zarlit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.