Ahojky..
Matěj ve školce, moc se mu tam líbí ale včera si paní učitlka stěžovala, že mordoval nějakou holčičku a ona ho napomenula a opět neposlechl... co víc rozbrečel se lítostivě.. Nedělám sice závěry ale on jak se někde rozkouká, tak prostě zlobí, přemýšlím, že pokud to bude horší tak do PPP půjdem, aspoň mi poradí, jak k tomu chování přistupovat.Občas si fakt nevíme rad..
Atop má Maty v poho ale na rukách a nohou (chodidla a dlaně) se mu loupe kůže.Patří to prej k tomu, tak jsme jeden den mazali kortikoidama a pak Lipobasi a Adermou pořád.Jsem s oběma spokojená.. Taky jsme byli v solné jeskyni, kde ty nohy nechal větrat a už po první návštěvě se loupou o dost míň.Budemem chodit každej víkend a doufám, že se dají trochu do kupy i dýchací cesty..
Jinak jsem byla docela překvapená, jak mamky na MD s druhým dítkem posílají starší i celkem dost nachcípaný.Já jsem Matěje nechala s rýmou a kašlem doma a když jsem ho tam ve čt vedla, byl v pohodě.. od pátku chrmlá.To bude asi celoroční kolotoč a vetšina zkušenějších radí abych se na nějaký kurýrování a obavy o ostatní vybodla.. že oni je taky nemají..