| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod v domácím prostředí

Jano jsem zdravotník - vlastně pečuji o těhotné maminky. Pokud bych žila v Holandsku rodila bych doma. V naší zemi možnost volby není, takže jsem musela vzít zavděk porodnici, kde místo aby mě v přirozeném porodu podpořili, tak jsem si přirozený porod musela sama prosazovat. Nicméně jsem silná osobnost, takže jsem porodila nakonec po svém ve dřepu bez zásahů, tak jak mi to vyhovovalo. Kolegyně porodní as. se kterou pracovně spolupracuji, porodila před rokem (pro maminky v přátelské porodnici) ve Vrchlabí do vody, 4kg chlapečka bez poranění... Toť jsou naše porody do Vaší statistiky.

Myslím, že nezáleží jaké povolání žena má, ale to jak rodí je z 90% otázkou psychiky. S čím k tomu porodu sama jde..... Každá si neseme jinou minulost, zkušenosti a taky máme jiné představy. Z praxe co jsem si měla možnost všimnout, tak nejlépe rodí, sebevědomé silné ženy, které důvěřují samy sobě a svému tělu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.