Přidat odpověď
Minimálne by som posunula termín svadby a ako prioritu riešila toto. Ak si Ťa vezme, tak si už bude joooo Tebou istý a isté veci sa možu len zhoršiť.
Navrhla by som manž. poradňu (nám napr. strašne pomohla - s druhým partnerom). Vyjasnila si doveru vo vzťahu a veci okolo toho. Až potom by som rozmýšľala o svadbe.
Ad posl. šanca založiť rodinu..no...neviem, koľko Ti je, ale zakladať rodinu a potom sa rozvádzať??? Dieťa vzťahy nelepší, dieťa vzťahy utúži tam, kde to funguje. A tam, kde to skřípe, tam vzťahy príchod dieťaťa iba a len zhorší! Mysli na to a na svoje bud. dieťa, ktoré plánuješ. Svadba a "urobenie" dítka je len začiatok a vlastne nič proti tomu, že by ste potom mali spolu vydržať, vychovávať a venovať sa sebe i rodine. Ja som rozvedená (tatínek odišiel tesne pred prvým rokom prvorodeného syna - pritom sme sa dlho predlho o dítko snažili, mám ho s pomocou doktorov..nevidela som určité veci, presnejšie nechcela vidieť..a tak to i dopadlo).
Každopádne svadbu neruš, len by som ju proste posunula (aj keď ani to nie je jednoduché na organizáciu, ale lepšie, než byť organizačne v prdke z prípadného rozvodu neskor). Jestli chápeš, ako svoju radu myslím.
Držím palce!
Předchozí