Moje dcera (už 3a1/2 roku!!!) taky nechce nic jiného než teplý čaj. Od samého začátku. A to jsem ráda, že pije alespoň něco, protože dlouho to vypadalo, že nebude pít NIC
Myslím, že dítě se jen tak nevzdá a klidně může skončit na kapačkách. Nás doktorka poslala na kontrolu ledvin, protože toho malá vypila opravdu žalostně málo. Taky mě strašně strašila, co všechno to může s organismem udělat.... Zkoušela jsem všechny možné nápoje, zkoušela jsem střídat pítka - výsledek jedna velká NULA. V posledních pár dnech se situace výrazně zlepšila a zrovna dneska si řekla o šťávičku! Ještě jsem tedy nekoukla, kolik jí vypila, ale je to hrozný úspěch. Jinak musím říct, že moje dcera je už prostě vělká, takže já s sebou nic v termoskách netahám. Napojím ji pořádně doma, než odejdeme a pak zase když se vrátíme. Venku jí nabízím různé alternativy a teď už se sem tam napije. Ona vlastně nic zásadně neodmítá, ale vždycky si tak jednou - dvakrát lokne a konec. Je to vážně trápení, kdo nezažil, nepochopí. A to podotýkám, že já nejsem matka měkotina! Vážně ne