Gábino, otevřela jsem si všechny příspěvky pod článkem, projela je vyhledáváním a je mi líto - jediný, kdo tu hází tupci, jsi ty :o(
Nicméně jedna mamina (fakt netuším,jestli rodila doma nebo ne, z příspěvku jsem to nepoznala) napsala:
"V zahraničí mají ženy možnost si vybrat, jakou péči si vyberou a zde některé české pipinky stále papouškují omezené názory některých doktorů."
Tohle jsi měla na mysli? Pokud ano, tak nemyslíš, že mezi tupcem lékařem a lékařem s omezenými názory je rozdíl? Hmmm, o lékaři, který byl u mého poprvé, bych s klidem řekla, že měl omezené názory - omezené tím, že měl zkušenost JENOM s tzv. lékařským vedením porodu. Píchnout vodu, napojit na monitor, frknout dolsin a na stole čekat na porod :o( Po druhý jsem rodila v porodnici, jejíž personál měl zkušenost jak s "klasickým", tak s "alternativním" vedením porodu a věř mi - popovídat si s nimi o porodu byl sakra rozdíl. Nicméně - ačkoli názory onoho lékaře považuji za poněkud omezené, jeho bych v životě tupcem nenazvala a ani kvůli tomu nenávidím nemocnice ;o)
S.
Předchozí