ahoj,tak já mám přesně tyto příznaky jako vy už přes rok.Pořád jsem oddalovala vyšetření,protože se bojím ,že mám rakovinu.Ale ted už jsem musela,je to neúnosný,bojím se vyjít z domu,že mě chytnou křeče a budu muset si někde dojít a nebudu mít kam.Tak jdu tenhle měsíc na gastro a uvidím jaké všetření mu budou dělat..ale je mi to jasné a hrozně se bojím
.Zatím mám prášky přímo na tračník ,,duspatalin retard,, a je mi lépe,už MĚSÍC bez!!!!.Můj mudr si ale myslí,že je to nervovýho původu.Je fakt ,že za tenhle rok jsme toho zažili celkem dost s malým,tak by to bylo i možné,napsal mi také lehké prášky na nervy,ale bylo mi po nich blbě.Myslím si ale,že to o psychice je až moc...někdy když mám dost práce,nemám čas se pozastavit nad mým břichem a nic mi není,ale jak si vzpomenu,že se mi ,,to,,stane,tak mě začnou střeva bublat,píchat v břiše a je to.Ale nakonec z toho nic není.No prostě se bojím s malým jít i ven,ještěže máme velkou zahradu
Dlouho jste tu nikdo nebyl,tak snad se tu zase ukážete,byla bych ráda,kdybych v tom nebyla sama.Ahoj Petra