| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Omlouvám se, že to dávám podruhé, ale zajímají mne vaše názory a dosud mi nikdo neodpověděl. Tak to teď vkládám jako nové téma s tím, že název bude vidět v seznamu...pokud ani teď mi nikdo nenapíše, tak holt si to přeberu jako že jsem ....~q~ ~t~

Už dlouho mi vrtají hlavou ta doporučení lékařů, že dítě do 3 let věku nemá vůbec přijít na přímé slunce. Což o to, v kočáru a ne u vody to v Čechách nebyl dosud žádnej problém, docela jsem na toto důsledná a poctivá. Jenže co u moře v Chorvatsku, kam snad už večer konečně odjedeme? Jasně, chodit až odpoledne, mazat pro začátek vysokým faktorem, klobouček a brejličky, to je OK.
Ale ! navíc ještě ochrana oděvem - dlouhými tmavými rukávy?? Neupeče se mi malej na tom slunci, když už by třeba neprotestoval? Pořád řeším, zda vzít krátké či dlouhé rukávy a "nohávy" a světlé či tmavé či zda ho třeba v těch 17, 18 hodin už přece jen nenechat nahatýho...Já sama jsem někde v malých zátočinách v soukromí nejraději jak mě pánbůh stvořil (tedy hlavně ve vodě je to takovej báječnej pocit :-)), a malýho mám obléct??

Nevím jak pro vás všechny, ale mně prostě činí problém hodit rady odborníků za hlavu. Jistě to říkají na základě výzkumů, zjišťování chování na slunci u nemocných atd. V podstatě nevěřím nikomu, pokud mi nedá argumenty, je pravda, že u několika rad pediatra jsem se po zjištění informací zachovala jinak, ale v této oblasti jaksi nemám jak si informace zjistit. A zdravej selskej rozum zde moc nepomáhá, tedy vlastně jen tak, že rakoviny opravdu pořád přibývá. Těžko odhadnout, do jaké míry lékaři přehánějí - s vědomím, že ta skutečnost a účinek jejich rad je pak vždy stejně o něco nižší - jestli jsem to teda napsala srozumitelně .-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.