Milé nastávající maminky, rodila jsem v Brandýse v březnu 2004, bohužel císařským řezem - kvůli indikaci mé oční vady (zkoušela jsem se s paní oční doktorkou přít, ale byla nekompromisní). Zvolila jsem brandýskou porodnici, jednak kvůli blízkosti, jednak kvůli dobrým referencím, Takže, z vlastní zkušenosti - DOPORUČUJI! Primář Šulc a kolektiv lékařek a lékařů, včetně dětských skvělý, sestřičky bezvadné, ostatní personál též. Manžel byl u porodu, choval chlapečka jako první. Vzhledem ke způsobu porodu jsem malého neměla u sebe hned, ale až druhý den a ještě dvě noci si ho sestřičky nechávaly u sebe, abych si úplně odpočinula. Velký dík! Se vším člověku poradí, je samozřejmě třeba se zeptat a nečekat, že někdo uhodne, co chcete vědět :-))) S kojením jsem neměla problém, kojíme v pohodě pořád a malý roste "jako z mléka". Jsou to moje osobní pocity, vždy to záleží na lidech - nejen na personálu porodnice, ale i na nás, maminkách, a na našich nejbližších. Přeju Vám, abyste si ty krásné (i když poněkud bolestivé) chvíle užily v co největší pohodě a abyste byly zdarvé, Vy i Vaše krásná miminka! ZT Budete-li se chtít na cokoliv zeptat, piště na mail: ticha@ujc.cas.cz
Předchozí