Já jsem v té "proklínané a nenáviděné" porodnici už párkrát byla. Jednou před porodem na vyšetření (chtěla jsem se ubezpečit, že je opravdu všechno v pořádku). Byl tam (dle mého názoru) rozumný doktor, jedna milá a jedna protivná sestřička. Pak jsme byly coby členky HAMu a duly za staniční sestrou. Ta byla VELMI milá a ochotná. Troufám si říct, že jsme si hodně rozuměly. Také za primářem jsme byly. I ten byl velmi vstřícný. Ještě jsem vlastně povídala v rozhlase s Johankou a jedním porodníkem též z místní porodnice. I on mi byl sympatický a souhlasila jsem téměř se vším, co říkal.
A kde mám jistotu, že u mého porodu bude jeden z nich?
Už jsem psala fakt hodněkrát, že nemám nic proti doktorům. Nemám nic ani proti zedníkům, právníkům či prodavačkám.
A je mi úplně jedno, kdo kde rodí. Pokud byla Gábina spokojená v porodnici, je to fajn (OPRAVDU to nemyslím ironicky).
Jediné, o co mi (nám) jde - abychom měly v té porodnici i doma stejné podmínky. Aby porodit doma šlo v klidu, pohodě, bez stresu ze shánění dostupné PA. Abychom kvůli porodu doma nemusely studovat porodnickou literaturu.
Předchozí