| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Ivančice, příspěvková organizace

Hani,
tak to Ti moc gratuluji. Mela jsi zkratka stesti, coz je uzasny a moc Ti to preji. ALe vis co? Ono je to asi tak (tedy podle meho nazoru), ze na nekomplikovane porody mozna tak nejak Ivancice staci, podobne jako treba nekdy driv stacivala na vetsinu porodu nasich babicek porodni baba.A taky bylo hodne deti v naprostem poradku a psychicky maminy asi i lepsi nez po pobytu na nejakem novorozeneckem oddeleni.Vsak tech diskusi uz tady probehlo... A ja bych si presto doma rodit netroufla, tak jako treba prave v tech Ivancicich. Problemem malych porodnic obecne totiz samozrejme zustavaji komplikace a temi rozhodne nemyslim treba prvni cisar (ackoli i tady bych byl dost opatrna, protoze co jsem tak slysela o epiduralech a narkozach v Ivancicke nemocnici,tak to mi tak nejak uplne stacilo). Proste- pokud mala porodnice a prednost domacimu prostredi, tak ano, ale musim zaroven vedet, co riskuju (treba i "jen" prevoz ditete do perinatologickeho centra atd.). Pokud nevim a slepe verim nejakemu "uzasnemu a velice odborne erudovanemu" panu primari Soukalovi, ktery vse umi a odhadne(jak bohuzel i na tomto miste nize zaznelo), tak se pak nesmim divit, kdyz treba dopadnu "pouze" jako moje kamaradka. Ona taky verila, o vysledku jsem psala jiz minule. A Bohu diky za kliniky a centra jako jsou treba Obilnak a Bohunice, ktere mozna jsou "fabrikami" na deti, ale lekari tam bud umi, anebo konzultuji, radi se a nehraji si na jasnovidce (coz mi pripada normalni, fer a prislusejici tomuto stoleti a stupni vyvoje vedy a mediciny). A vis, jak mi prave teto moji kamaradky bylo uprimne lito a presto jsem ji za to nekolikrat vyhubovala, kdyz mi licila, jak ji pan doktor Soukal povidal, jak dopredu vyciti a pozna, co u ktere maminky bude dobre a kde ne atd.? Pry zkusenosti a nezmerna intuice! Jo, pokud to vi, pak ma a mel by podle me dostat nobelovku a ne byt primarickem bez nekolika titulu v nejake okresni nemocnicce.Zavani mi to naprostym kultem osobnosti a ne erudovanosti, to at se na me nikdo nezlobi. Podle meho mineni zkratka doba komunismu (kdy se opravdu mohlo stat, ze na venkove byli vynikajici lekari, protoze nesouhlasili s rezimem)uz nastesti skoncila. A riskuju,kdyz pujdu nekam, kde treba jen velky ultrazvuk dela lekarka par mesicu po skole a bez atestace (samozrejme- Ti co umi jdou i na praxi radeji na kliniku, to je jasne) a je panem primarem srovnavana s takovym odbornikem jako je treba MUDr. Vlasin z Brna. Tam si dovolila totiz jit ta kamaradka na moji radu a bez jeho dovoleni a dozvedela se pak, ze by ji ten UZ Ivancicich byvali udelali naprosto stejne kvalitne, jen je o to mela pozadat, takze ted uz, at si jde kam chce,zkratka jim neveri a proto, at si dela, co chce.No, podle me mu doslo,ze je zle a nezvladne to, takze jako zaminka, aby nemusel priznat svoji neschopnost-super. Ja ho asi svym zpusobem i chapu- muzi byvaji jesitni a on par roku pred duchodem se nemuze priznat ke spatnym odhadum ci diagnozam a mit nejaky prusvih, ze? Koho nechapu- to je prave ta moje kamaradka. Proc tam od zacatku sla a riskovala, kdyz jsme ji to vsichni rikali? Ale to uz dela asi ta jeji dobrosrdecnost, ja hodnejsiho cloveka neznam.
A proto to pisu sem, jako varovani pro ostatni. Davejte pozor, jde o vase deti a jejich zivot(i vas a cele vasi rodiny nasledne)! Srovnavejte, divejte se a premyslejte. Holt, jak se rika, kazdy sveho stesti strujcem. Ji preji, at se z toho malicky nejak zbrabora a vam vsem, at porodnici vyberete lip, nez puvodne ona.
A ja jen doufam, ze az prijde cas, nebudu tak naivni. Co vim jiste- Ivancice rozhodne a nikdy ne!!!!!!!!! Hodne stesti. Jana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.