takhle jsem měla minulý rok 8x angínu během půl roku. Ke konci jsem je dostala 7-14 dní po ukončení atb. Několik doktorů mě vidělo, koukli do krku a že je to jasná bakteriální angína. Když mě udělali výtěr tak až na tu první tam byla normální flora. Ale to už jsem ta atb brala. U poslední angíny jsem si už vydupala crp a ukázalo se že je velmi nízké. Léčila jsem se pak pomocí HOmeogene a už mám od nich 3/4 roku pokoj.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.