Já netuším, jak zbytek dětských věcí. Já co jsem porovnávala jen ceny na Cherokee oblečení (natištěné už od výrobce), tak stačí přepočítat aktuálním kurzem a zjistíš, že je tam rozdíl desítek korun. Ostatní jsem nějak neštudovala. Ve výprodeji v červenci jsem dost dobře nakoupila na prcka věci na 2-3 roky. Cena max 50,-Kč za kus - kdežto v českém Tescu na 50,-Kč začínaly nejobyčejnější kousky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.