Ahoj všichni!
Mám z Vás všech radost. Jsem dnes 37 den cyklu (pro pořádek od prvního dne poslední menstruace) a za 2 dny jdu k doktorce.Prsa mě už bolí méně,koupila jsem si bezva podprsenku , bez kostic, dvojitou s přidaným pruhem látku dole a na straně a to jen za 270Kč.Už jsme musela sahnout o velikost výš, je to nezvyk.Z mých sotva jedniček mít najednou pěkné dvojky - manžel je spokojený, já si zvykám!žaludek mě lechtá když se víc najím a když nějaké to jídlo někde smrdí,ale zatím to je fajn.Někdy jsem víc unavená,chodím dříve spát, za chvíli budu jak medvěd brtník.Problém mám akorát v práci, jsem fyzioterapeutka a pracuji nyní na ambulanci.
Mám tu teď těžší pacienty a při mobilizacích se také docela nadřu,takže budu muset požádat o přeložení - už 3x mě trochu bolelo břicho, tak bych nerada něco pokazila.Manžel je super,chodíme do lesa na čerstvý vzduch, krmí mě ovocem, stále mě opatruje a opečovává, stará se abych nic nezvedala a moc se těší na první fotečku z ultrazvuku. Jinak nic moc nového, jen mám dotaz: nevadí v těhotenství jízda na kole? Je vám také teď víc zima? A nevíte některá jak se chovají bazální teploty dále v těhotenství? Zůstávají stále tak nahoře? Já teď mám v 5:30 36,9 - 37,1. Děkuji za pár řádků, mějte se všichni moc krásně, užívejte si vše a pozdravujte mimi a své drahé polovičky. Ahoj Hela.
Předchozí