| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Před pěti lety mě i dceru nechali u Apolináře málem umřít.Po čtyřiadvaceti hodinách bolestí, kdy jsem byla otevřená asi na 3 cm mi udělali CS.Dcera modrá, šňůru omotanou 2x kolem krčku a navíc jí ve spěchu pořezali tvářičku.Jizvu bude mít napořád.Mě po dvou dnech nabídli transfuzi, protože jsem ztratila moc krve.Odlučovala se mi placenta.Mladý dr co byl u mého porodu si evidentně nevěděl rady, zachránil nás až příchod další směny a primáře, malá byla do čtvrt hodiny venku na poslední chvíli.Chodili mě pak ujišťovat ať se nebojím, že dcera bude normální....! Prostě horor.Navíc tam na mě ječela sestra ať neřvu, že tam nejsem sama..Ale třeba jsem vyjímka co potvrzuje pravidlo.Rodí tam stovky žen a jsou většinou zřejmě spokojené.Druhou dceru jsem rodila v Podolí a pro mě to srovnání je jako nebe a dudy.Tam jsem byla spokojená na 100%.Úžasní doktoři i setry,úžasná péče.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.