| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hlasuji pro podoli.

Apolinare neznam, takze neposoudim,a le svuj popis muzu srovnat Podoli x Motol

Rodila jsem tam pred rokem.
Kazda rodicka ma svuj vlastni porodni pokoj. Neslysi a nevydi co se deje vedle. Dostane svou vlastni porodni asistentku, ktera se o matku stara po celou dobu az do momentu porodu a po nem. Pri samotnem porodu zhasli svetla a nechali jen lampicku, aby dite nedostalo svetelny sok. - rodila jsem v noci. Coz bylo naprosto skvele na rozdil od klasickeho spitalniho porodu v Motole, kde naopak rozsvitili a namirili veskera svetla co meli primo mezi nohy.

Byla jsem trochu natrzena, o siti jsem vubec nevedela. Coz u predesleho porodu v Motole me sili zvenku i uvnitr zaziva bez mistniho umrtveni! Proste parada. Miminko nam hned dali nechali nas s nim samotne asi hodinu a co nas sokovalo nejvice - prinesli nam snidani okolo 4 rano primo na sal. Meli jsme pocit, ze jsme v hotelu. Kava, caj, 1l dzursu, chleba, rohliky, sunka, syr. Opet pokud srovnam s Motolem - tam nechali spolubidlici co rodila 2 dny prakticky o hladu.

Pokoje ackoliv starsiho vybaveni prijemne. Pece sestricek na sestinedeli bezvadna. V Motole co druha byla nasrana.

Shrnula bych to tak, ze jednoznacne Podoli (pece u samotneho porodu skvela, moderni - pokoje sestinedele starsi, ale fajn)...naopak v Motole sice pokoje modersnejsi,ale porodni podminky silene..¨porodni boxy, rvouci rodicky, do dnes nevim kdo vlastne rodil, neustale v blizkosti nikdo, kdyz jsem rodila musela jsem rvanim privolat sestry a jeste se me ptaly co chci.

H¨Jo, a predporodni kontroly, jestli jsem cekala na kontrolu (myslim kontroly po 38t.) tak max. 15 min. , v Motole jsem cekala ¨bezne i 3 hodiny.

Uz bych jinam nez do Podoli rodit nesla!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.