Přidat odpověď
Hlasuji pro podoli.
Apolinare neznam, takze neposoudim,a le svuj popis muzu srovnat Podoli x Motol
Rodila jsem tam pred rokem.
Kazda rodicka ma svuj vlastni porodni pokoj. Neslysi a nevydi co se deje vedle. Dostane svou vlastni porodni asistentku, ktera se o matku stara po celou dobu az do momentu porodu a po nem. Pri samotnem porodu zhasli svetla a nechali jen lampicku, aby dite nedostalo svetelny sok. - rodila jsem v noci. Coz bylo naprosto skvele na rozdil od klasickeho spitalniho porodu v Motole, kde naopak rozsvitili a namirili veskera svetla co meli primo mezi nohy.
Byla jsem trochu natrzena, o siti jsem vubec nevedela. Coz u predesleho porodu v Motole me sili zvenku i uvnitr zaziva bez mistniho umrtveni! Proste parada. Miminko nam hned dali nechali nas s nim samotne asi hodinu a co nas sokovalo nejvice - prinesli nam snidani okolo 4 rano primo na sal. Meli jsme pocit, ze jsme v hotelu. Kava, caj, 1l dzursu, chleba, rohliky, sunka, syr. Opet pokud srovnam s Motolem - tam nechali spolubidlici co rodila 2 dny prakticky o hladu.
Pokoje ackoliv starsiho vybaveni prijemne. Pece sestricek na sestinedeli bezvadna. V Motole co druha byla nasrana.
Shrnula bych to tak, ze jednoznacne Podoli (pece u samotneho porodu skvela, moderni - pokoje sestinedele starsi, ale fajn)...naopak v Motole sice pokoje modersnejsi,ale porodni podminky silene..¨porodni boxy, rvouci rodicky, do dnes nevim kdo vlastne rodil, neustale v blizkosti nikdo, kdyz jsem rodila musela jsem rvanim privolat sestry a jeste se me ptaly co chci.
H¨Jo, a predporodni kontroly, jestli jsem cekala na kontrolu (myslim kontroly po 38t.) tak max. 15 min. , v Motole jsem cekala ¨bezne i 3 hodiny.
Uz bych jinam nez do Podoli rodit nesla!
Předchozí