My jsme rodili u Apolináře 08.07.2009 dvojčátka císařským řezem.... Ležela jsem tam na PERIJIPU od 08.06.2009 - oddělení úžasné, personál úžasný, přístup úžasný, doslova mi tam děti zachránili - přejížděla jsem tam z Brna, kde mi na rozbíhající se porod nasadili pouze magnésko v kapačkách. Ovšem co se dělo u Apolináře po porodu, fakt humus. Oddělení P3 nechutné, špína jakou jsem vživotě neviděla (a to nejsem puntičkář), sestry zlé, jenom jedna starší byla fakt super, ta mě tam hodně držela nad vodou. Ošetřující lékař a pediatrem mě vydírali psychicky a pak i fyzicky - za to, že jsem odmítla den po porodu podepsat souhlas s transportem mých dětí=děti narozené
34+0 byly vpořádku, přesto je dali do inkubátoru, dvě do jednoho, neměli místo, ovšem místo neměli nikde po Praze ani přilehlém okolí, potřebovali jsme někde strávit čas do 37+0. Po císaři na mě střídavě nastupovali a nutili mě abych souhlasila s tím, že jedno dítě pojede do Kolína, druhé do Boleslavi a já asi na chodník... Holky se mnou na pokoji brečely se mnou, páč to bylo opravdu nechutné, jak se tam chovají k rodičkám. K fyzickému vydírání asi to, že nikdo nebral v potaz že jsem si stěžovala že je mi fakt zle, no a ono fakt bylo, v jejich nemocničním zařízení jsem chytila infekci do císařského řezu, která se díky nim taky pěkně rozběhla a trvalo mi skoro pět dní, než mi zabrala antibiotika v infuzích, ono taky na jejich rezistentní bakterie nešlo žádná najít... Doslova mě i mé děti zachránil transport po pěti dnech do Jihlavy - to už měly infekci i děti, zadečky opruzené do masa (u Apolináře na JIPU děti v noci nepřebalují), po příjezdu jsem v Jihlavě zažila lidské zacházení, vysoce profesionální jednání, mě dal dohromady primář na gynekologii, takže jsem se po týdnu už mohla sama starat o děti na roomingu u JIPU. Ošetřující personál v Jihlavě na dětském JIPU naprosto něco úžasného, dodneška se tam moc těším a jezdíme za nimi na návštěvy, byť jsme z Brna. Jestli někdy bude u nás znovu porod, tak jedině Jihlava