Mám zkušenost jen s Apolinářem. Příjemně mě překvapil přístup asistentek v ambulanci, které i přes nekončící zástup bříšek, byly vlídné. Při porodu se o mě starala žákyňka a mladý lékař, který byl také v pohodě. Porod byl kvůli nepostupu ukončen SC. Tam byla moc milá sestra, která měla mimo jiné roli mě uklidňovat. Byla jsem při vědomí, měla jsem epidurál, zavedení bez komplikací, vůbec jsem o něm nevěděla. Komplikace po císaři žádné. Na šestinedělí jsem neměla nějaká negativní zážitek. Někdo byl vyloženě příjemný, někdo alespoň korektní. Takže jsem tam zaregistrovaná zase.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.