Daniku, ja sla na P1 protoze proste nikde jinde misto nebylo! ZAdny financni obnos jsme nedavali. Byl konec cervna, vsechny prodnice narvane k prasknuti, dali me tam, protoze tam bylo misto. A uprimne - i na P1 se delis o pokoj, nejsi na nem sama. Staci aby jsi chytla druhe miminko uplakane a je jedno na kterem odd. lezis. S prvnim dcerou jsem se vyspala prvne az doma a to jsem se delila zrovna s pani, ktera mela dite v inkubatoru - obtezovalo ji moje vstavani po 3hodinach a me zase jeji chrapani. (neslo o nadstandart) Vsude je neco, ale to co tu popisujes, to mam pocit, ze je navrat do 70.let a ne do Apolinare v roce 2009
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.