| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj,
tak ja mam zkusenost jen s Apolinarem. Co se tyce porodu zacinala jsem na P2 a super, sestricky, doktori jejich pristup byl opravdu vynikajici (bohuzel nevim jmeno sestricky, ale doktor byl pan Koucky). POte me odlifrovali na akut cisar na P1 (na P2 byl plny sal) a take si na doktory nemuzu stezovat.
Co se tyce sestinedeli byla jsem na P15 a dovolim si to oznacit za mensi katastrofu. Samozrejme zalezi na koho narazis, co se tyce personalu tak je to pul napul. Maji tam hodne honku, ale to samozrejme nici pristup neomlouva. Cipky jsme dostavaly v pohode tak nevim. Trosku davala zabrat pediatricka. Aby se dodrzovaly tabulky a podobne. Nebyla jsem po porodu uplne OK dostala jsem nakonec i transfuzi, ale kdyz se neco delo postaraly se dobre. Co se tyce kojeni atd, nemely cas se tolik venovat, tim nerikam ze se vubec nevenovaly, parkrat to zkusily ale moc nam to neslo (malej byl spavec tak moc v "danych hodinach" nespolupracoval) tak to pak vzdaly. Pro prikrmy si clovek chodil fakt jak za zebrotou, a pokud clovek chtel davat prikrm ze strikacky bylo to jeste horsi, cili doporuceni bylo davejte to z flasky. Ja odchazela z porodnice nekojici, odstrikavajici a malej byl z pulky na MM a UM nakonec uz z flasky. Doma jsme se behem 2 dnu perfektne rozkojili.
O kvalite stravy se zminovat ani nema smysl. O cistote WC se zminim jen v tom ze to bylo fakt nechutne a sehnaly jsme si s holkama z pokoje (byly jsme tam vsechny spolu)a ten zachod si samy aspon desinfikovaly, pac za celej tejden to nebylo myte, sprchy neco podobneho.
Tot moje postrehy.
Treba o oddeleni P3 jsem zase slysela samou chvalu.. kazdy to fakt vidi jinak.
Zkusenosti kamaradek s Podolim 50:50

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.