| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Eecto, to je radost číst. Já si furt myslím, že jen moje dítě je vzdorovité a dělá blbiny...a vidím, že jsme dvě s takovými "případy" :) Ve dvou letech se mi také odmítal oblékat a chodit ven. Když jsme jednou jeli k dr. a musela jsem tam být na čas, nezbylo mi, než ho vzít nahatého do auta a oblečení s sebou. Tak nějak se oblékl, ale když jsme vystupovali, zjistila jsem, že má sice zimní bundu, ale k ní jen punčošky. Jaké si z toho vzal poučení? No žádné, to je jasná věc. Také jsem ho jednou oblékala před domem v dešti. Časem to přešlo a teď nás zase trápí jinak. Snažím se vžít do jeho emocí a tišit a tišit...jenže jsou tak rozjitřené příchodem sourozence (který přišel před osmi měsíci a dodnes je u nás bitý vetřelec), že nevím už ani jak dál.
Myslím, že jsou bolístky a období v životě dětí, kde respektovat a být respektován neplatí...kde platí jen trpělivost a láska :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky