Ahoj Veverko, Jája je ve čtvrtý a mlátí s ní puberta ... co teprv dělá Miška jakožto starší si asi nedokážu představit
Dneska jsem absolvovala dvě třídní schůzky na opačnym konci areálu ve stejnou dobu ... ti učitelé asi nemají děti od sebe tři roky, blbci
Závěr je takový, že kromě písemný poznámky v notýsku o tý bezinfekčnosti jsem to dostala jestě ústně ve třídě u Jáji
Vzhledem k tomu, že jsem přišla až po hodině (co skončila tř. schůzka u Honzíka), tak teda nevim co tam takovou dobu řešili
Poslala jsem tam za sebe ségru aby mi dělala poznámky od začátku a vypadá to, že za tu hodinu zvládli konstatovat že družina pro čtvrťáky není neboť se tam nevejdou a tudíž je budou "hlídat" na přeskáčku nějaký učitelky ale jenom do čtyř a v podstatě bez programu - kterej v družině funguje. Asi budu muset Jáje věřit a holt bude chodit domů. Čumákovat do zdi může i doma a nemusím za to platit tři stovky měsíčně
Ví ještě někdo o nějaký škole, kde není pro čtvrťáky družina ??? Mám pocit, že v celý Praze je to případ jen tý naší
Sem se ňák rozepsala, kočim nebojte. Přeju krásnou dobrou noc