Jániko, je mi moc líto jak se teď cítíš.
Nečetla jsem moc reakcí, protože nemám už čas, ale přijde mi, že jsi na něm hodně závislá.
MOžná ho nemiluješ, jak si ty myslíš, ale třeba je to tím, že je k tobě takový - ten negativní postoj, to obviňování, nevěry-ponížení....třeba tě v hloubi duše hrozně mrzí, že si tě neváží a to tě k němu ještě víc přitahuje.
Možná by sis přála, aby byl zase takový jako byl dřív.
Myslím, že tohle není už stejná forma lásky, jako jsi cítila dřív , tohle je trochu jiná láska - pocit, že mu nestojíš za nic tě činí na něm závislou. A pak když tě požádá o to, jestli bys nezkusila sex ve 3, nebo cokoliv jinýho, co by změnilo váš dosavadní vztah, tak to jdeš udělat. A možná všechno co si poručí, děláš s radostí - nevím..třeba ne, třeba se mýlim.
Rozhodně by mě zajímalo, jestli skáčeš tak jak on píská nebo jsou věci, kdy máš svoje zásady a nepřekročíš je. Ale podle tvého vyjádření, že bys dala všechny peníze, jen aby tě pochopil, mi to tak naznačuje.
Mám pocit, že bys udělala všechno, jen aby se "to" v něm změnilo.
Ale myslím, že tady už nic nesvedeš.
Jiný nebude a řeknu ti jednu věc. Jakmile chlap začne ženskou jednou ponižovat a shazovat, tak si tě už nikdy nebude vážit!!!
Nikdy tě nebude respektovat a bude to stejný nebo se to bude postupně zhoršovat.
Takový chlap bych řekla, že to NECHCE pochopit.
Možná proto, že ví, že máš pravdu, možná proto, že má svoji hlavu a ví všechno nejlíp sám..ale rozhodně z tvého vyjádření, že když břečíš tak jsi komediant, výčitky jsou špatné...všechno je špatně - cokoliv uděláš, tak soucit mít nebude.
Teď potřebuješ hlavně pomoc a srovnat si svoji psychiku, asi máš hodně pošlapaný sebevědomí, dost se obviňuješ, omlouváš, děkuješ... potřebuješ nasadit antidepresiva, po kterých se ti uleví a budeš moct něco řešit..teď na tom nejsi opravdu nejlíp. :-(((
Držím ti palce, ať to zvládneš
a posílám pohlazení